Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjne połączenie smaków
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15996
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4851
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 642
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15996
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4851
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 642
Składniki
Cukinię zetrzyj na tarce o grubych oczkach (nieco mniejszych jak na buraczki), odsącz z nadmiaru wody. W misce połącz ze sobą jajka, mąkę, proszek do pieczenia oraz mleko. Następnie dodaj cukinię, sól i pieprz do smaku oraz zioła prowansalskie. Dokładnie wymieszaj. Upiecz gofry.
Z musztardy, soku z cytryny i syropu z agawy przygotuj sos. Rukolę wymieszaj z sosem. Na upieczone gofry układaj rukolę, na to pomidorki koktajlowe i łososia.
więcej przepisów:https://kazimierzdieta.wordpress.com/