Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17655
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1776
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15312
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5403
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9041
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17655
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1776
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15312
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5403
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9041
Składniki
Ryż gotujemy na pól twardo Do dużej miski wkładamy mięso, ugotowany ryż.Dodajemy sól,pieprz,jajko oraz odrobinę Vegety.Z kapusty wycinamy głąb.Wkładamy do dużego garnka z gotującą się wodą. Jeśli liście są już na pól miękkie wyciągamy i nakładamy mięso. zawijamy w kopertę. W osobnym garnku przygotowujemy wywar
Wodę z kapusty dodajemy kostkę rosołową i zalewamy przygotowane gołąbki.Gotujemy do miękkości. W małym rondelku rozpuszczamy masło,dodajemy łyżkę mąki pszennej i zasmażamy.Zalewamy wodą z gotujących się gołąbków i dodajemy przecier.Czekamy aż sos się zagięci na wolnym ogniu