Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 251
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 354
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4463
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1873
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3692
Przepis dnia
Czekoladowe muffiny to klasyka, która nigdy się nie nudzi. Wilgotne i puszyst...
Odsłon: 251
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 354
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4463
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1873
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3692
Składniki
Ryż gotujemy na pól twardo Do dużej miski wkładamy mięso, ugotowany ryż.Dodajemy sól,pieprz,jajko oraz odrobinę Vegety.Z kapusty wycinamy głąb.Wkładamy do dużego garnka z gotującą się wodą. Jeśli liście są już na pól miękkie wyciągamy i nakładamy mięso. zawijamy w kopertę. W osobnym garnku przygotowujemy wywar
Wodę z kapusty dodajemy kostkę rosołową i zalewamy przygotowane gołąbki.Gotujemy do miękkości. W małym rondelku rozpuszczamy masło,dodajemy łyżkę mąki pszennej i zasmażamy.Zalewamy wodą z gotujących się gołąbków i dodajemy przecier.Czekamy aż sos się zagięci na wolnym ogniu