Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby klasyczne danie a jednak trochę inne. Polecam zrobić
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10557
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336865
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4606
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424487
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10557
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336865
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4606
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424487
Składniki
Mięso, ryż, jajko i przyprawy mieszamy do połączenia składników (doprawić wyraźnie).
Powstałą masę kilka razy rzucić w misce żeby odpowietrzyć mięso.
Formujemy okrągłe kotleciki, obtoczyć w mące i obsmażyć na złoty kolor.
Pulpety wyłożyć na talerz. Na tej samej patelni wlać passatę, doprawić odrobiną soli i pieprzem, wlać bulion (bulion music być lekko słony trzeba próbować) i gotować do momentu zgęstnienia.
Wrzucić pulpety i podgotować 5 min. Smaczego