Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby klasyczne danie a jednak trochę inne. Polecam zrobić
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12276
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1385
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13037
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5204
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12276
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1385
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13037
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5204
Składniki
Mięso, ryż, jajko i przyprawy mieszamy do połączenia składników (doprawić wyraźnie).
Powstałą masę kilka razy rzucić w misce żeby odpowietrzyć mięso.
Formujemy okrągłe kotleciki, obtoczyć w mące i obsmażyć na złoty kolor.
Pulpety wyłożyć na talerz. Na tej samej patelni wlać passatę, doprawić odrobiną soli i pieprzem, wlać bulion (bulion music być lekko słony trzeba próbować) i gotować do momentu zgęstnienia.
Wrzucić pulpety i podgotować 5 min. Smaczego