Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby klasyczne danie a jednak trochę inne. Polecam zrobić
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 309
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11122
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3687
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1263
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 309
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11122
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3687
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1263
Składniki
Mięso, ryż, jajko i przyprawy mieszamy do połączenia składników (doprawić wyraźnie).
Powstałą masę kilka razy rzucić w misce żeby odpowietrzyć mięso.
Formujemy okrągłe kotleciki, obtoczyć w mące i obsmażyć na złoty kolor.
Pulpety wyłożyć na talerz. Na tej samej patelni wlać passatę, doprawić odrobiną soli i pieprzem, wlać bulion (bulion music być lekko słony trzeba próbować) i gotować do momentu zgęstnienia.
Wrzucić pulpety i podgotować 5 min. Smaczego