Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
robi się je szybciej niż gołąbki zawijane w kapustę a również smakują dobrze:)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1077
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1044
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12953
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1077
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1044
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12953
Składniki
ugotować paczkę ryżu.
kapustę poszatkować bardzo drobno
cebulkę pokroić w małą kosteczkę.
kapuste i cebule podsmażyć lekko na oliwie.
w misce wymieszac mięso mielone, ryż, kapuste,i cebule. Doprawić do smaku sola i pieprzem. Uformować kotlety.
Kazdy kotlet podsmażyć na patelni na oliwie.
Podsmażone kotleciki ułożyć w garnku.
Z bulionu, przecieru pomidorowego i śmietanki przygotować sos.
Kotletu w garnku zalać sosem i dusić około 40 minut.
SMACZNEGO.