Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
robi się je szybciej niż gołąbki zawijane w kapustę a również smakują dobrze:)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34868
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15263
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34868
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15263
Składniki
ugotować paczkę ryżu.
kapustę poszatkować bardzo drobno
cebulkę pokroić w małą kosteczkę.
kapuste i cebule podsmażyć lekko na oliwie.
w misce wymieszac mięso mielone, ryż, kapuste,i cebule. Doprawić do smaku sola i pieprzem. Uformować kotlety.
Kazdy kotlet podsmażyć na patelni na oliwie.
Podsmażone kotleciki ułożyć w garnku.
Z bulionu, przecieru pomidorowego i śmietanki przygotować sos.
Kotletu w garnku zalać sosem i dusić około 40 minut.
SMACZNEGO.