Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta,koperek,ryż i mięso połączenie moim zdaniem na medal.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5674
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 957
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 249
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36896
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 115
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5674
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 957
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 249
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 36896
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 115
Składniki
Mięso mielone doprawiam,dodaję ryż i wszystko mieszam.Kapustę chwilę gotuję żeby zmiękła.Odrywam pojedyńczo liście ,wycinam twarde części.
Z mięsa robię kulki wielkości klopsów i zawijam pojedyńczo w liście.Na spód garka rozkładam parę liści kapusty na to układam gołąbki.Dodaję kostkę rosołową, wszystko posypuję posiekanym koperkiem.Na górę układam resztę liści które mi zostały.Wlewam wodę tak aby gołąbki były przykryte.
Gotuję na małym ogniu ok.30 minut.