Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1755
Polecam, pychota.
Odsłon: 578
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 470
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1755
Polecam, pychota.
Odsłon: 578
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 470
Składniki
Kasze i ryż gotujemy osobno w osolonej wodzie. Pieczarki kroimy w plasterki, cebule szatkujemy i smażymy oba składniki na oliwce. Po usmażeniu mieszamy z kaszami i ryżem. Doprawiamy do smaku. Jeśli chodzi o mnie, sypałam wszystkiego dużo. Z kapusty wykrawamy głębia z dużą obwódką. Ułatwi to nam wyjmowanie liści podczas gotowania. Gołąbki po zawinięciu układamy w naczyniu wyłożonym papierem do pieczenia. Zalewamy bulionem, sypiemy liść i ziele między gołąbki. Dusimy pod przykryciem na małym ogniu pół godziny. Smacznego :)