Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czyli alternatywa dla pieczonej kiełbasy i skrzydełek
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 45
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 167
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 158
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2843
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 45
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 167
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 158
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 2843
Składniki
Ziemniaki w łupinach (oczyszczone) pokroić w kostkę - nie bardzo drobną , wrzucić do michy. Cebulę posiekać w plasterki - do michy. Paprykę pokroić jak kto lubi , pieczarki pokroić w kostkę, boczek w paseczki - wszystko do michy razem z zieleniną. Całość doprawić i wymieszać. Na każdym liściu kapusty ułożyć porcję nadzienia oraz 1 łyżkę masła. Zawinąć liść jak w przypadku gołąbków, opatulić go podwójną folią alu. Piec na grillu około 1 godz. (zależy od temp. ) przewracając od czasu do czasu. Na talerzu wystarczy rozciąć wzdłuż folię i wyjadać smakowity środek. SMACZNE więc SMACZNEGO!