Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę czasochłonne ale jakie pyszne ...
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 6794
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8541
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 152
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1101
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 6794
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8541
To prosty przepis, który z łatwością przygotujesz nawet po pracy. Twoja frytk...
Odsłon: 152
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1101
Składniki
F A R S Z Mięso mielone mieszamy z ryżem i doprawiamy do smaku przyprawami .
GOTOWANIE KAPUSTY Wycinamy głąb kapusty następnie gotujemy wodę z odrobina oleju i soli i wkładamy kapustę do garnka . W trakcie gotowania odrywamy kolejne liście. Resztę kapusty można wykorzystać do bigosu .
Na dno garnka układamy warstwę liści kapusty
Zwijamy gołąbki i układamy je w garnku.
Jeśli zostanie farsz można go zamrozić. I wykorzystać go następnym razem.
Całość przykrywamy liśćmi i wlewamy trochę wody z gotowanej kapusty oraz dodajemy koncentrat pomidorowym .
Gołąbki gotujemy przez około godzinę.
Smacznego