Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja wegetariańska gołąbków, są na prawdę smaczne i aromatyczne za sprawą lubczyku.
Pieczarki płuczemy i kroimy w poprzek, dusimy na oleju z posiekaną cebulą. Doprawiamy do smaku.
Kasze każdą z osobna gotujemy w osolonej wodzie.
Podsmażone z cebulką pieczarki, łączymy z kaszami i lubczykiem.
Tak przygotowany farsz zawijamy w podgotowane liście kapusty.
Dusimy w dwu dużych garnkach, dodajemy liście i ziele angielskie. Każdą warstwę sypiemy zmielonym pieprzem. Można podlać oliwką.
Smacznego.
Temu daniu się nie oprzesz. Przepis na 20 dużych gołąbków. Przepis jest na 2...
Odsłon: 1482
Dzisiaj przedstawiam propozycję przystawki obiadowej. Jest to zasmażana młoda...
Odsłon: 82
Owocowy sernik na zimno z galaretką - idealny na lato
Odsłon: 186
Dzisiaj przedstawiam propozycję przystawki obiadowej. Jest to zasmażana młoda...
Odsłon: 82
Owocowy sernik na zimno z galaretką - idealny na lato
Odsłon: 186
Składniki
Pieczarki płuczemy i kroimy w poprzek, dusimy na oleju z posiekaną cebulą. Doprawiamy do smaku. Kasze każdą z osobna gotujemy w osolonej wodzie. Podsmażone z cebulką pieczarki, łączymy z kaszami i lubczykiem. Tak przygotowany farsz zawijamy w podgotowane liście kapusty. Dusimy w dwu dużych garnkach, dodajemy liście i ziele angielskie. Każdą warstwę sypiemy zmielonym pieprzem. Można podlać oliwką. Smacznego.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Wieprzowe rolady z farszem gołąbkowym
Dania główne
Warzywno - grzybowe pierogi Bożeny
Dania główne
Gulasz z dzika z antonówkami
Dania główne
Kurczak z pomidorkami koktajlowymi
Wieprzowe rolady z farszem gołąbkowym
Rolady które przygotowałam są inne jak zwykle. Lubię wymyślać coś nowego i d...
Odsłon: 28
Warzywno - grzybowe pierogi Bożeny
Moje pierogi warzywno - grzybowe przygotowałam na spotkanie z przyjaciółmi Pi...
Odsłon: 25