Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja wegetariańska gołąbków, są na prawdę smaczne i aromatyczne za sprawą lubczyku.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10854
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3494
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2566
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10854
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3494
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2566
Składniki
Pieczarki płuczemy i kroimy w poprzek, dusimy na oleju z posiekaną cebulą. Doprawiamy do smaku. Kasze każdą z osobna gotujemy w osolonej wodzie. Podsmażone z cebulką pieczarki, łączymy z kaszami i lubczykiem. Tak przygotowany farsz zawijamy w podgotowane liście kapusty. Dusimy w dwu dużych garnkach, dodajemy liście i ziele angielskie. Każdą warstwę sypiemy zmielonym pieprzem. Można podlać oliwką. Smacznego.