Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja wegetariańska gołąbków, są na prawdę smaczne i aromatyczne za sprawą lubczyku.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 889
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2764
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3281
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 889
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2764
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3281
Składniki
Pieczarki płuczemy i kroimy w poprzek, dusimy na oleju z posiekaną cebulą. Doprawiamy do smaku. Kasze każdą z osobna gotujemy w osolonej wodzie. Podsmażone z cebulką pieczarki, łączymy z kaszami i lubczykiem. Tak przygotowany farsz zawijamy w podgotowane liście kapusty. Dusimy w dwu dużych garnkach, dodajemy liście i ziele angielskie. Każdą warstwę sypiemy zmielonym pieprzem. Można podlać oliwką. Smacznego.