Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne gołąbki z warzywami bez gotowania. Wystarczy wstawić do piekarnika a w tym czasie wypić kawę, nie martwiąc się, że nam się przypalą.
Schab nadziewany kiełbasą to doskonały przepis na świąteczne lub okazjonalne...
Odsłon: 111
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 110
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 136
Schab nadziewany kiełbasą to doskonały przepis na świąteczne lub okazjonalne...
Odsłon: 111
Kasza jaglana ma mnóstwo wartości odżywczych, doskonale wpływa na nasze zdrow...
Odsłon: 110
Prosty do upieczenia, smaczny, utrzymujący długo świeżość chleb pieczony na s...
Odsłon: 136
Składniki
1. Mięso mielone przekładamy do miski, wbijamy jajko, dodajemy ugotowany w osolonej wodzie ryż,obrane i starte warzywa ( marchew, pietruszkę), majeranek, doprawiamy solą i dokładnie mieszamy wszystkie składniki.
2. Kapustę obgotowujemy i dzielimy na liście. 3. Na każdy liść nakładamy trochę mięsa i zawijamy kapustę żeby mięso było w środku.
4. Układamy w naczyniu żaroodpornym polewamy 2 szklankami wody z rozrobioną kostką rosołowa. 5. Pieczemy 30 minut w 180°C.
6. Po upieczeniu dodajemy do sosu przecier pomidorowy i śmietanę, jeszcze chwile pieczemy. 7. Smacznego.