Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobrze widzicie i jak skosztujecie będziecie chcieli więcej. Eksperyment powodzeniem zakończył się.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7600
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2681
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7600
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2681
Składniki
Kapustę sparzamy. Liście odkładamy, studzimy, usuwamy zgrubiale części. Ryż gotujemy 10 minut w osolonym wrzątku. Odcedzamy, mieszamy z tuńczykiem z zalewą, posiekaną natką i kukurydzą. Wsio mieszamy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. W liście zawijamy farsz, podlewamy bulionem, zapiekamy 90 minut w 180°C. Podajemy z ulubionym sosem.