Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobrze widzicie i jak skosztujecie będziecie chcieli więcej. Eksperyment powodzeniem zakończył się.
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2618
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 106107
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2050
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5932
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 2618
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 106107
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 2050
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5932
Składniki
Kapustę sparzamy. Liście odkładamy, studzimy, usuwamy zgrubiale części. Ryż gotujemy 10 minut w osolonym wrzątku. Odcedzamy, mieszamy z tuńczykiem z zalewą, posiekaną natką i kukurydzą. Wsio mieszamy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. W liście zawijamy farsz, podlewamy bulionem, zapiekamy 90 minut w 180°C. Podajemy z ulubionym sosem.