Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobrze widzicie i jak skosztujecie będziecie chcieli więcej. Eksperyment powodzeniem zakończył się.
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2537
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1913
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1671
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2537
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1913
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1671
Składniki
Kapustę sparzamy. Liście odkładamy, studzimy, usuwamy zgrubiale części. Ryż gotujemy 10 minut w osolonym wrzątku. Odcedzamy, mieszamy z tuńczykiem z zalewą, posiekaną natką i kukurydzą. Wsio mieszamy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. W liście zawijamy farsz, podlewamy bulionem, zapiekamy 90 minut w 180°C. Podajemy z ulubionym sosem.