Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewające danie.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1507
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1251
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1354
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1089
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1507
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1251
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1354
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1089
Składniki
Wykonanie: Przyprawy wymieszać z olejem, natrzeć golonkę i odstawić na godzinę. W między czasie kapustę poszatkować, zalać wodą i gotować z ziemniakami. Następnie dodać przygotowaną golonkę i gotować do miękkości. Pod koniec gotowania doprawić w razie potrzeby do smaku i podawać.