Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super rozgrzewające danie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8256
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 447
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8256
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 447
Składniki
Wykonanie: Przyprawy wymieszać z olejem, natrzeć golonkę i odstawić na godzinę. W między czasie kapustę poszatkować, zalać wodą i gotować z ziemniakami. Następnie dodać przygotowaną golonkę i gotować do miękkości. Pod koniec gotowania doprawić w razie potrzeby do smaku i podawać.