Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka propozycja dla tych co nie mają czasu gotować...
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1265
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2914
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1006
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1775
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1265
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2914
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1006
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1775
Składniki
Pierś z kurczaka przyprawiamy pieprzem i solą i podsmażamy na złoto do całkowitego upieczenia na oliwie. Następnie kroimy na plasterki i układamy w misce.
Następnie dodajemy do miski warstwę sałaty i kolejno warstwę ogórków, cebuli czerwonej, pomidorów, oliwek i na końcu ser feta. Posyoujemy koperkiem i nastką z pietruszki.
Przygotowujemy dressing: oliwę z oliwek mieszamy z czerwonym octem winnym. Dodajemy czosnek, oregano, sól i pieprz.
Sałatkę polewamy przygotowanym dressingiem. Smacznego!