Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka propozycja dla tych co nie mają czasu gotować...
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20649
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2371
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 74
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20649
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2371
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 74
Składniki
Pierś z kurczaka przyprawiamy pieprzem i solą i podsmażamy na złoto do całkowitego upieczenia na oliwie. Następnie kroimy na plasterki i układamy w misce.
Następnie dodajemy do miski warstwę sałaty i kolejno warstwę ogórków, cebuli czerwonej, pomidorów, oliwek i na końcu ser feta. Posyoujemy koperkiem i nastką z pietruszki.
Przygotowujemy dressing: oliwę z oliwek mieszamy z czerwonym octem winnym. Dodajemy czosnek, oregano, sól i pieprz.
Sałatkę polewamy przygotowanym dressingiem. Smacznego!