Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka propozycja dla tych co nie mają czasu gotować...
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 907
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2798
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 907
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2798
Składniki
Pierś z kurczaka przyprawiamy pieprzem i solą i podsmażamy na złoto do całkowitego upieczenia na oliwie. Następnie kroimy na plasterki i układamy w misce.
Następnie dodajemy do miski warstwę sałaty i kolejno warstwę ogórków, cebuli czerwonej, pomidorów, oliwek i na końcu ser feta. Posyoujemy koperkiem i nastką z pietruszki.
Przygotowujemy dressing: oliwę z oliwek mieszamy z czerwonym octem winnym. Dodajemy czosnek, oregano, sól i pieprz.
Sałatkę polewamy przygotowanym dressingiem. Smacznego!