Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grecka kofta to nic innego jak mielone na patyku doprawione charakterystycznymi dla greckich smaków przyprawami. Dzięki temu, że są pieczone są bardzo lekkie. Świetnie smakują z sosami na bazie jogurtu.
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 225
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3239
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1008
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 909
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 225
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3239
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1008
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 909
Składniki
Cebulę drobno siekamy. Kajzerkę moczymy w ciepłej wodzie, kiedy zmięknie odciskamy.
Wszystkie składniki i przyprawy zagniatamy razem do powstania gładkiej, lepkiej masy.
Mięsem oblepiamy patyczki. Pieczemy w temperaturze 200 stopni przez około 30 minut.