Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grecka kofta to nic innego jak mielone na patyku doprawione charakterystycznymi dla greckich smaków przyprawami. Dzięki temu, że są pieczone są bardzo lekkie. Świetnie smakują z sosami na bazie jogurtu.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 353
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 156
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 353
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 156
Składniki
Cebulę drobno siekamy. Kajzerkę moczymy w ciepłej wodzie, kiedy zmięknie odciskamy.
Wszystkie składniki i przyprawy zagniatamy razem do powstania gładkiej, lepkiej masy.
Mięsem oblepiamy patyczki. Pieczemy w temperaturze 200 stopni przez około 30 minut.