Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grecka kofta to nic innego jak mielone na patyku doprawione charakterystycznymi dla greckich smaków przyprawami. Dzięki temu, że są pieczone są bardzo lekkie. Świetnie smakują z sosami na bazie jogurtu.
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 68
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5461
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2551
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 68
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5461
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2551
Składniki
Cebulę drobno siekamy. Kajzerkę moczymy w ciepłej wodzie, kiedy zmięknie odciskamy.
Wszystkie składniki i przyprawy zagniatamy razem do powstania gładkiej, lepkiej masy.
Mięsem oblepiamy patyczki. Pieczemy w temperaturze 200 stopni przez około 30 minut.