Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grecka kofta to nic innego jak mielone na patyku doprawione charakterystycznymi dla greckich smaków przyprawami. Dzięki temu, że są pieczone są bardzo lekkie. Świetnie smakują z sosami na bazie jogurtu.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2423
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1886
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2423
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1886
Składniki
Cebulę drobno siekamy. Kajzerkę moczymy w ciepłej wodzie, kiedy zmięknie odciskamy.
Wszystkie składniki i przyprawy zagniatamy razem do powstania gładkiej, lepkiej masy.
Mięsem oblepiamy patyczki. Pieczemy w temperaturze 200 stopni przez około 30 minut.