Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby zwyczajny filet na patyku a jednak greckie souvlaki mają coś w sobie:). Podałam je z pieczonymi ziemniakami i sosem tzatziki - dawno nie mieliśmy tak pysznego obiadu! Polecam, polecam i jeszcze raz polecam:).
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 101
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 49
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4367
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 101
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 49
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4367
Składniki
Filety kroimy w cienkie paski. W misce mieszamy olej, skórkę z cytryny, sok z cytryny i przyprawy. Dokładamy filety, dokładnie mieszamy, odstawiamy na minimum 1 godzinę,
Pokrojone filety nadziewamy na patyczki do szaszłyków. Pieczemy w temperaturze 200 stopni przez około 20 minut.