Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie każdy je mięso wieprzowe. Tu jest smaczna alternatywa na grillowaną pierś z kurczaka.
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 505
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 607
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5115
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4704
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 943
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8439
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 505
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 607
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5115
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4704
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 943
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8439
Składniki
Przygotuj pierś z kurczaka, usuń kości i skórę. Pokrój na odpowiadające ci grubości, kawałki. Przygotuj marynatę, wymieszaj dobrej jakości oliwę, sok z cytryny, startą cebulę, starty czosnek, tymianek, sól i pieprz w misce. Namocz kawałki kurczaka w mieszaninie i marynuj w lodówce przez co najmniej 2-3 godziny. Rozpal grill i poczekaj, aż żar będzie gotowy. Umieść kurczaka na ruszcie i grilluj po obu stronach przez około 6-8 minut. Gdy kurczak jest dobrze ugrillowany, zdejmij go z rusztu i podawaj z ulubionymi dodatkami.