Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto nie lubi grillować? Chyba każdy. Daję propozycję mięsno - warzywnych szaszłyków. Lubisz takie?
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1381
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113609
Składniki
Umyj i pokrój składniki : pierś w kostkę, boczek i kiełbasę w plasterki, paprykę w paseczki, pieczarki w grubsze plasterki, cebulę w plasterki.
Pierś zamarynuj olejem i przyprawami do grilla, pieczarki, paprykę polej olejem, solą i sokiem z cytryny - po ugrillowaniu warzywa będą jędrne i soczyste.
Nadziewaj kolejno na patyczki.
Grilluj na tackach do grillowania, na bardzo rozgrzanym ruszcie. Smacznego :)