Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto nie lubi grillować? Chyba każdy. Daję propozycję mięsno - warzywnych szaszłyków. Lubisz takie?
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7634
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 228
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2573
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 543
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7634
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 228
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2573
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 543
Składniki
Umyj i pokrój składniki : pierś w kostkę, boczek i kiełbasę w plasterki, paprykę w paseczki, pieczarki w grubsze plasterki, cebulę w plasterki.
Pierś zamarynuj olejem i przyprawami do grilla, pieczarki, paprykę polej olejem, solą i sokiem z cytryny - po ugrillowaniu warzywa będą jędrne i soczyste.
Nadziewaj kolejno na patyczki.
Grilluj na tackach do grillowania, na bardzo rozgrzanym ruszcie. Smacznego :)