Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto nie lubi grillować? Chyba każdy. Daję propozycję mięsno - warzywnych szaszłyków. Lubisz takie?
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8374
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2906
Polecam.
Odsłon: 1610
Polecam.
Odsłon: 471
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8374
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2906
Polecam.
Odsłon: 1610
Polecam.
Odsłon: 471
Składniki
Umyj i pokrój składniki : pierś w kostkę, boczek i kiełbasę w plasterki, paprykę w paseczki, pieczarki w grubsze plasterki, cebulę w plasterki.
Pierś zamarynuj olejem i przyprawami do grilla, pieczarki, paprykę polej olejem, solą i sokiem z cytryny - po ugrillowaniu warzywa będą jędrne i soczyste.
Nadziewaj kolejno na patyczki.
Grilluj na tackach do grillowania, na bardzo rozgrzanym ruszcie. Smacznego :)