Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników bakłażana, cukinii i papryki :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2630
Składniki
Warzywa kroimy w wzdłuż na cienkie plastry Bakłażana solimy i odstawiamy na 1/2 godziny, aby puścił sok. Sok ma brązowawy kolor i należy go wylać. Paprykę kroimy w podłużne cząstki Każdy plaster warzywa grillujemy na posmarowanej oliwką patelni. Doprawiamy przyprawą do sałatek. Smacznego.