Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla miłośników bakłażana, cukinii i papryki :)
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 460
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5722
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 460
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5722
Składniki
Warzywa kroimy w wzdłuż na cienkie plastry Bakłażana solimy i odstawiamy na 1/2 godziny, aby puścił sok. Sok ma brązowawy kolor i należy go wylać. Paprykę kroimy w podłużne cząstki Każdy plaster warzywa grillujemy na posmarowanej oliwką patelni. Doprawiamy przyprawą do sałatek. Smacznego.