Do góry

Dania główne Przepis na:

Grillowanie udka z kurczaka

Grillowanie udka z kurczaka

Autor:

Przepisów i artykułów: 2275 Ocena: 50056

Dodano:

Odsłon: 197

A oto taka nasza wersja na patyku.

Składniki

  • 500 g udek z kurczaka ( bez skóry i kości)
  • 2 łyżki sosu sezamowego
  • 4 łyżki sosu słodkiego z chili
5-6 os. > 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Grillowanie udka z kurczaka

Przygotowanie


  1. 'Patyi do grilla moczymy w wodzie.
    Udka kroimy w długie paski.
    Sosy mieszamy, dodajemy do mięsa. Marynujemy 12 h.
    Kurczaka wyjmujemy, nabijamy na patyki w zygzak.
    Grillujemy przez 5 minut z obu stron.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń