Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chlebek bez wyrabiania,pełnoziarnisty i aromatyczny:)
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 369
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 395
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 822
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 369
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 395
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 822
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać dokładnie w misce dodając ciepłą wodę i pokruszone drożdże a następnie przełożyć do foremki wyłożonej papierem do pieczenia i odstawić na ok godzinę do wyrośnięcia. Po upływie godziny piec chlebek w 200 st ok 60-70 min.( można spr.patyczkiem) Smacznego:)