Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi grillowane mięska tak przygotowany karczek na pewno posmakuje i bardzo polecam:)
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 84
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 72
Fantastyczna rybka, przy której pracy jest niewiele, a efekt smakowy jest bar...
Odsłon: 84
Pieczone ziemniaczki z rozmarynem i czosnkiem to absolutny rarytas, a zarazem...
Odsłon: 72
Składniki
Umyty karczek poporcjować w 1,5 cm plastry ,dodać wszystkie przyprawy ,wymieszać i zostawić przykryty w lodówce na 12 godz. Na drugi dzień kiedy mamy już zamiar grillować położyć plastry karczku na grillu i smażyć do miękkości mięsa około 10min z dwóch stron. Im mięso dłużej się robi tym jest twardsze. Smacznego życzę!