Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kto lubi grillowane mięska tak przygotowany karczek na pewno posmakuje i bardzo polecam:)
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 142
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2234
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4161
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 71
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1451
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 142
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2234
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4161
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 71
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1451
Składniki
Umyty karczek poporcjować w 1,5 cm plastry ,dodać wszystkie przyprawy ,wymieszać i zostawić przykryty w lodówce na 12 godz. Na drugi dzień kiedy mamy już zamiar grillować położyć plastry karczku na grillu i smażyć do miękkości mięsa około 10min z dwóch stron. Im mięso dłużej się robi tym jest twardsze. Smacznego życzę!