Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Różne smaki, kolorowe, zdrowe, smaczne
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 208
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 87
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 208
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 87
Składniki
Pieczarki przełożyć do miski, posolić, popieprzyć polać oliwą, wymieszać. Piec na tacce.
Pozostałe warzywa pokroić i przygotować szaszłyki - moja opcja byłą wegetariańska.
Cukinie pokroić w plastry, można posypać przyprawami jakie kto lubi. Piec na tacce.
Kurczaka posypać przyprawami, polać oliwą, wymieszać. Smacznego