Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 124
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 259
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 97
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3329
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 124
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 259
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 97
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3329
Składniki
żeberka ugotować, wyciągnąć z garnka i obrac z kosci.
do wodyz żeberek wsypać groch i gotować aż będzie miekki
dodac pokrojona w talarki marchew, pietruszke, seler i pokrojone w kostki ziemniaki.
jak warzywa bedą juz miekkie do zupy dodajemy obrane mięsko i pokrojoną w kosteczke kiełbasę.
Przyprawiamy wszystko do smaku przyprawa do zup w płynie, sola, pieprzem i majerankiem. Gotujemy jeszcze kilka minut aby wszystkie smaki sie połaczyły.
SMACZNEGO:))))