Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Składniki
żeberka ugotować, wyciągnąć z garnka i obrac z kosci.
do wodyz żeberek wsypać groch i gotować aż będzie miekki
dodac pokrojona w talarki marchew, pietruszke, seler i pokrojone w kostki ziemniaki.
jak warzywa bedą juz miekkie do zupy dodajemy obrane mięsko i pokrojoną w kosteczke kiełbasę.
Przyprawiamy wszystko do smaku przyprawa do zup w płynie, sola, pieprzem i majerankiem. Gotujemy jeszcze kilka minut aby wszystkie smaki sie połaczyły.
SMACZNEGO:))))