Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na szybko zrobiona, bez udziwnień,prosto ,smacznie i na każdą kieszen:)
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 411
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 7633
W kuchni zawsze odnajdujemy wyjątkową harmonię smaków, a przygotowanie proste...
Odsłon: 411
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 7633
Składniki
Groch dokładnie kilka razy wypłukać. Zalać wodą dodać kilka ziaren ziela i 4 liśce laurowe i gotować na małym ogniu 2 godz. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić,dodać kiełbasę pokrojoną w talarki i podsmażyć.Doprawić do smaku. Dodać do grochu. Dać pozostałe przyprawy i dalej gotować,aż groch całkowicie się rozgotuje. Na koniec doprawić do smaku ,dodać łyżkę majeranku roztartego w dłoni. i podawać z pieczywem.
Smacznego życzę!