Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie, tanio i do spożycia na zimno.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30833
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3597
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3337
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1102
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30833
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3597
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3337
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1102
Składniki
Do mąki dodajemy olej i stopniowo wodę do powstania lejącej konsystencji. Smażymy naleśniki.
Usmażone naleśniki smarujemy twarogiem lub serkiem i na to łosoś. Zawijamy i kroimy na pół.