Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon na grzyby i na pyszne przepisy.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4630
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12530
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5700
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7110
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4630
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12530
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5700
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7110
Składniki
Wykonanie: Cebulę drobno pokroić , ze świeżymi grzybami i usmażyć na połowie tłuszczu. Bułkę namoczyć w mleku i odciśniętą zmielić razem z grzybami. Następnie dodać jajo, sól, pieprz i posiekaną natkę pietruszki Dokładnie wymieszać w razie potrzeby dodać bułkę tartą aby uzyskać dobrą konsystencję masy grzybowej. Po czym formować małe placuszki i obtaczać w bułce tartej i smażyć z obu stron na złoty kolor.