Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z mięsa wieprzowego. To danie, zna chyba każdy i każdy ma swój sposób na jego przygotowanie.
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101207
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5755
Szybkie i smaczne placuszki bananowe z serkiem wiejskim, idealne na ciepłe śn...
Odsłon: 101207
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 5755
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę. Podsmażyć na oleju. Dodać pokrojone w kostkę mięso. Smażyć co jakiś czas mieszając, żeby mięso się obsmażyło. Dodać, pokrojony drobno czosnek. Wsypać sól, pieprz i paprykę. Chwilę podsmażyć i zalać gorącą wodą. Następnie dodać liść laurowy, ziele angielskie i lubczyk. Marchewkę obrać i pokroić w plasterki. Dodać do mięsa. Przykryć i dusić 60-70 minut.
Wyłączyć gaz. Mąkę rozmieszać z niewielką ilością zimnej wody. Wlać do gorącego gulaszu, mieszając żeby nie było grudek.