Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso w warzywnej oprawie.
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35939
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1289
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1781
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35939
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1289
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1781
        
        
                Składniki
Mięso kroimy w dużą kostkę. Podsmażamy na rozgrzanym tłuszczu, zrumieniamy, oprószamy mąką, mieszamy z wrzątkiem oraz liściem laurowym. Dusimy na wolnym ogniu przez 60 min. Warzywa ścieramy na tarce do jarzyn, por siekamy, przysmażamy z rozgniecionym czosnkiem, dodajemy do mięsa, dusimy około 60 min. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.