Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne mięso w warzywnej oprawie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8281
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1200
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10033
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4592
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 630
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8281
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1200
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10033
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4592
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 630
Składniki
Mięso kroimy w dużą kostkę. Podsmażamy na rozgrzanym tłuszczu, zrumieniamy, oprószamy mąką, mieszamy z wrzątkiem oraz liściem laurowym. Dusimy na wolnym ogniu przez 60 min. Warzywa ścieramy na tarce do jarzyn, por siekamy, przysmażamy z rozgniecionym czosnkiem, dodajemy do mięsa, dusimy około 60 min. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.