Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak niewiele nam potrzeba na pyszny obiadek.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1069
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 561
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 1069
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 561
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju. 2. Doprawiamy pieprzem oraz solą, podlewamy wodą.
3. Kiedy mięso jest już prawie miękkie, dodajemy pokrojone papryki.
4. Na koniec rozgrabimy sos w ½ szk. wody. 5. Hartując wlewamy do mięsa, chwilę gotujemy.
6. Danie gotowe. 7. Smacznego.