Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tak niewiele nam potrzeba na pyszny obiadek.
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2382
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10519
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 6006
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1071
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 8005
Przepis dnia
Bardzo proste ciasteczka z francuskim rodowodem. Magdalenki są delikatne, lek...
Odsłon: 2382
Przepis dnia
Przepis na pyszniutkie, delikatne kluseczki serowo-bananowe. Robi się je błys...
Odsłon: 10519
Najbardziej spektakularnym ciastem na przyjęciu weselnym jest zwykle piętrowy...
Odsłon: 6006
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 1071
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 8005
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju. 2. Doprawiamy pieprzem oraz solą, podlewamy wodą.
3. Kiedy mięso jest już prawie miękkie, dodajemy pokrojone papryki.
4. Na koniec rozgrabimy sos w ½ szk. wody. 5. Hartując wlewamy do mięsa, chwilę gotujemy.
6. Danie gotowe. 7. Smacznego.