Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3816
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1319
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3816
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1319
Składniki
Mięso umyłem i osuszyłem ,pokroiłem w kostkę i oprószyłem papryką. Cebule obrałem ,pokroiłem w grubą kostkę ,zrumieniłem na oleju. Następnie dodałem mięso ,smażyłem ok. 10 min stale mieszając. Posypałem kminkiem i wlałem połowę piwa. Dusiłem pod przykryciem 45 min na małym ogniu. Drobno pokruszyłem chleb ,dodałem do mięsa z resztą piwa. Gotowałem dalej 15 min. Doprawiłem do smaku solą i pieprzem.