Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7282
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2734
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20263
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 595
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7282
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2734
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20263
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 595
Składniki
Mięso umyłem i osuszyłem ,pokroiłem w kostkę i oprószyłem papryką. Cebule obrałem ,pokroiłem w grubą kostkę ,zrumieniłem na oleju. Następnie dodałem mięso ,smażyłem ok. 10 min stale mieszając. Posypałem kminkiem i wlałem połowę piwa. Dusiłem pod przykryciem 45 min na małym ogniu. Drobno pokruszyłem chleb ,dodałem do mięsa z resztą piwa. Gotowałem dalej 15 min. Doprawiłem do smaku solą i pieprzem.