Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny i bardzo smaczny:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1801
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1565
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1533
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1962
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1801
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1565
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1533
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1962
Składniki
Cebule pokroić w piórka,marchew w talarki ,czosnek posiekać i zeszklić na maśle. Dodać łyżkę mąki,zasmażyć razem i odstawić. Mięso pokroić w kostkę około 1,5-2 cm,wrzucić na rozgrzany tłuszcz i obsmażyć. Podlać wodą tyle by przykryła mięso,dodać liście laurowe,ziele angielskie,przyprawy ,papryki i gotować do miękkości mięsa. Gdy mięso jest miękkie dać podsmażoną cebulę z marchewką ,zamieszać i gotować 5-7 min.
Doprawić do smaku,jeśli gulasz jest za rzadki zagęścić dodatkowo mąką. Dodać posiekaną natkę.
Smacznego życzę!