Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny i bardzo smaczny:)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10677
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4798
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 903
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9109
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10677
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4798
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 903
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9109
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Składniki
Cebule pokroić w piórka,marchew w talarki ,czosnek posiekać i zeszklić na maśle. Dodać łyżkę mąki,zasmażyć razem i odstawić. Mięso pokroić w kostkę około 1,5-2 cm,wrzucić na rozgrzany tłuszcz i obsmażyć. Podlać wodą tyle by przykryła mięso,dodać liście laurowe,ziele angielskie,przyprawy ,papryki i gotować do miękkości mięsa. Gdy mięso jest miękkie dać podsmażoną cebulę z marchewką ,zamieszać i gotować 5-7 min.
Doprawić do smaku,jeśli gulasz jest za rzadki zagęścić dodatkowo mąką. Dodać posiekaną natkę.
Smacznego życzę!