Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny i bardzo smaczny:)
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 436
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2323
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38669
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1356
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 436
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2323
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38669
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1356
Składniki
Cebule pokroić w piórka,marchew w talarki ,czosnek posiekać i zeszklić na maśle. Dodać łyżkę mąki,zasmażyć razem i odstawić. Mięso pokroić w kostkę około 1,5-2 cm,wrzucić na rozgrzany tłuszcz i obsmażyć. Podlać wodą tyle by przykryła mięso,dodać liście laurowe,ziele angielskie,przyprawy ,papryki i gotować do miękkości mięsa. Gdy mięso jest miękkie dać podsmażoną cebulę z marchewką ,zamieszać i gotować 5-7 min.
Doprawić do smaku,jeśli gulasz jest za rzadki zagęścić dodatkowo mąką. Dodać posiekaną natkę.
Smacznego życzę!