Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10383
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336727
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4223
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423458
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10383
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336727
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4223
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423458
Składniki
Mięso umyj i pokrój w drobna kostkę. Do garnka wlej olej i wrzuć mięso obtoczone w mące tak aby się zarumieniło. Na patelni usmaż pokrojoną w kostkę cebulę a następnie dodaj pieczarki tak aby pozbyć się z nich całej wody. Mięso zalej bulionem, dodaj ziele angielskie oraz liść laurowy i gotuj ok 30min. Następnie dodaj gotowe pieczarki, paprykę, koncentrat pomidorowy, słodką paprykę, sól oraz pieprz. Całość gotuj przez ok godzinę.