Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11196
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1198
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11743
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1430
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11196
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1198
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11743
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1430
Składniki
Mięso umyj i pokrój w drobna kostkę. Do garnka wlej olej i wrzuć mięso obtoczone w mące tak aby się zarumieniło. Na patelni usmaż pokrojoną w kostkę cebulę a następnie dodaj pieczarki tak aby pozbyć się z nich całej wody. Mięso zalej bulionem, dodaj ziele angielskie oraz liść laurowy i gotuj ok 30min. Następnie dodaj gotowe pieczarki, paprykę, koncentrat pomidorowy, słodką paprykę, sól oraz pieprz. Całość gotuj przez ok godzinę.