Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8245
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2824
Polecam.
Odsłon: 1466
Polecam.
Odsłon: 432
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8245
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2824
Polecam.
Odsłon: 1466
Polecam.
Odsłon: 432
Składniki
W rondlu podsmażamy na oleju posiekany czosnek , cebulę oraz pora. Dodajemy obrane i pokrojone na ćwiartki ziemniaki. Wlewamy 2 szklanki wody , gotujemy przez 10 minut. Dodajemy oczyszczone ryby pokrojone na kawałki , wlewamy wino. Dusimy przez 10-15 minut na bardzo małym ogniu.
Ziemniaki mają być miękkie , a ryba ugotowana. Gulasz przyprawiamy solą i pieprzem , wrzucamy posiekane chilli , mieszamy i podajemy.