Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 787
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
W rondlu podsmażamy na oleju posiekany czosnek , cebulę oraz pora. Dodajemy obrane i pokrojone na ćwiartki ziemniaki. Wlewamy 2 szklanki wody , gotujemy przez 10 minut. Dodajemy oczyszczone ryby pokrojone na kawałki , wlewamy wino. Dusimy przez 10-15 minut na bardzo małym ogniu.
Ziemniaki mają być miękkie , a ryba ugotowana. Gulasz przyprawiamy solą i pieprzem , wrzucamy posiekane chilli , mieszamy i podajemy.