Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1935
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3889
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3706
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 487
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1935
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3889
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3706
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 487
Składniki
W rondlu podsmażamy na oleju posiekany czosnek , cebulę oraz pora. Dodajemy obrane i pokrojone na ćwiartki ziemniaki. Wlewamy 2 szklanki wody , gotujemy przez 10 minut. Dodajemy oczyszczone ryby pokrojone na kawałki , wlewamy wino. Dusimy przez 10-15 minut na bardzo małym ogniu.
Ziemniaki mają być miękkie , a ryba ugotowana. Gulasz przyprawiamy solą i pieprzem , wrzucamy posiekane chilli , mieszamy i podajemy.