Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2293
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1418
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 525
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3577
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1266
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2293
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1418
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 525
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3577
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1266
Składniki
W rondlu podsmażamy na oleju posiekany czosnek , cebulę oraz pora. Dodajemy obrane i pokrojone na ćwiartki ziemniaki. Wlewamy 2 szklanki wody , gotujemy przez 10 minut. Dodajemy oczyszczone ryby pokrojone na kawałki , wlewamy wino. Dusimy przez 10-15 minut na bardzo małym ogniu.
Ziemniaki mają być miękkie , a ryba ugotowana. Gulasz przyprawiamy solą i pieprzem , wrzucamy posiekane chilli , mieszamy i podajemy.