Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjne danie naszych południowych sąsiadów, proste i smaczne.
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 122
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 355
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1050
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 122
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 355
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1050
Składniki
Cebulę posiekać. Mięso pokroić w drobną kostkę. Kapustę poszatkować.
Cebulę zeszklić na tłuszczu, dodać mięso, szklankę bulionu wołowego, doprawić liściem laurowym, czarnym pieprzem, czosnkiem, dusić ok 20 min. Doprawić słodką papryką, pieprzem cayenne.
Kapustę poszatkować, dorzucić do mięsa, dusić kolejne 20 min. Sól, pieprz, kminek do smaku. Doprawić śmietaną oraz zasmażką błyskawiczną, podgrzewać ok. 1 min. Serwować z knedlikami ;)