Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, zdrowy i pożywny obiad na każdą okazję.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11291
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1206
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11833
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1689
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11291
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1206
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11833
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1689
Składniki
Mięso umyć, pokroić w kostkę, włożyć do rondla, dodać 2 dag tłuszczu, podsmażyć, podlać niedużą ilością bulionu warzywnego, lekko osolić i udusić pod przykryciem. Warzywa pokroić w kostkę i wraz z resztą tłuszczu i bulionu dodać do podduszonego mięsa. Doprawić pieprzem i solą. Na końcu dodać do potrawy koncentrat pomidorowy i całość zagotować. Dusić do miękkości. Gulasz podawać z ulubionymi dodatkami i obcjonalnie posypanym, posiekanym koperkiem.