Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, zdrowy i pożywny obiad na każdą okazję.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10411
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336745
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4285
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423620
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10411
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336745
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4285
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423620
Składniki
Mięso umyć, pokroić w kostkę, włożyć do rondla, dodać 2 dag tłuszczu, podsmażyć, podlać niedużą ilością bulionu warzywnego, lekko osolić i udusić pod przykryciem. Warzywa pokroić w kostkę i wraz z resztą tłuszczu i bulionu dodać do podduszonego mięsa. Doprawić pieprzem i solą. Na końcu dodać do potrawy koncentrat pomidorowy i całość zagotować. Dusić do miękkości. Gulasz podawać z ulubionymi dodatkami i obcjonalnie posypanym, posiekanym koperkiem.