Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, zdrowy i pożywny obiad na każdą okazję.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5846
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1304
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12574
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5276
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5846
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1304
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12574
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5276
Składniki
Mięso umyć, pokroić w kostkę, włożyć do rondla, dodać 2 dag tłuszczu, podsmażyć, podlać niedużą ilością bulionu warzywnego, lekko osolić i udusić pod przykryciem. Warzywa pokroić w kostkę i wraz z resztą tłuszczu i bulionu dodać do podduszonego mięsa. Doprawić pieprzem i solą. Na końcu dodać do potrawy koncentrat pomidorowy i całość zagotować. Dusić do miękkości. Gulasz podawać z ulubionymi dodatkami i obcjonalnie posypanym, posiekanym koperkiem.