Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94123
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2796
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3579
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1660
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2350
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 94123
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2796
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3579
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1660
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2350
Składniki
Mięso pokroić w grubą kostkę.
Obsypać marynatą, dodać kostkę cebulki, usmażyć na oleju na złoty kolor.
Przełożyć do rondla, podlać wodą, dodać warzywa, dusić do miękkości.
Zaciągnąć rozrobioną śmietanką z mąką lub gotową zasmażką.
Podawać z dowolnym rodzajem kaszy, ryżem, makaronem lub kluseczkami. Świetnie pasuje do tego kiszony ogórek. Smacznego.