Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 221
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1052
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 515
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666498
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 221
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1052
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 515
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666498
Składniki
Mięso pokroić w grubą kostkę.
Obsypać marynatą, dodać kostkę cebulki, usmażyć na oleju na złoty kolor.
Przełożyć do rondla, podlać wodą, dodać warzywa, dusić do miękkości.
Zaciągnąć rozrobioną śmietanką z mąką lub gotową zasmażką.
Podawać z dowolnym rodzajem kaszy, ryżem, makaronem lub kluseczkami. Świetnie pasuje do tego kiszony ogórek. Smacznego.