Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 627
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12297
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 627
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12297
Składniki
Mięso pokroić w grubą kostkę.
Obsypać marynatą, dodać kostkę cebulki, usmażyć na oleju na złoty kolor.
Przełożyć do rondla, podlać wodą, dodać warzywa, dusić do miękkości.
Zaciągnąć rozrobioną śmietanką z mąką lub gotową zasmażką.
Podawać z dowolnym rodzajem kaszy, ryżem, makaronem lub kluseczkami. Świetnie pasuje do tego kiszony ogórek. Smacznego.