Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolorowy, zdrowy i smaczny gulasz- mozna jesc z chlebkiem, z soczewica, z ziemniakami lub ryzem, do tego ulubiona surowka i pyszny, bezmiesny obiad gotowy :-)
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 255
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 37
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Tagliatelle z kurkami to wykwintne danie, które zachwyca swoim bogactwem smak...
Odsłon: 1279
Kurczak w boczkach na młodej kapuście to danie, które łączy soczystość mięsa...
Odsłon: 255
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 37
Składniki
Boczniaki umyc, pokroic w kostke, cebule posiekac, a pora pokroic w polplasterki. Wlozyc do garnka, podlac woda i dusic na wolnym ogniu do miekkosci.
Papryke pokroic w kostke, marchew w plasterki, pomidory sparzyc wrzatkiem i obrac ze skorki. Marchewke podlac woda, dusic ok 10 min- po tym czasie dodac papryke, pokrojone w kostke pomidory i sok pomidorowy, gotowac, az papryka zmieknie- wtedy dodac boczniaki i razem gotowac ok 3-5 min- doprawic do smaku i posypac natka pietruszki.