Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dobre i treściwe danie, można wykorzystać wołowinę lub mięso wieprzowe
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 236
Pyszny, delikatny biszkopt przełożony galaretką z truskawkami i bitą śmietana...
Odsłon: 161
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2457
Sałatki warstwowe są bardzo efektowne. Ozdobą naszych stołów często staje się...
Odsłon: 8103
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 236
Pyszny, delikatny biszkopt przełożony galaretką z truskawkami i bitą śmietana...
Odsłon: 161
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2457
Sałatki warstwowe są bardzo efektowne. Ozdobą naszych stołów często staje się...
Odsłon: 8103
Składniki
1. mięso pokroić w kostkę, obsmażyć partiami na oleju, przełożyć do garnka, zalać gorącą wodą, posolić, dodać liść laurowy, dusić na małym ogniu, 2. cebulę pokroić, podsmażyć, dodać paprykę w proszku, jeszcze chwilkę trzymać na ogniu, dodać do mięsa, 3. pieczarki pokroić, poddusić, paprykę pokroić, gdy już mięso będzie dosyć miękkie, dodać pieczarki i paprykę, oraz koncentrat pomidorowy, 4. zaprawić mąką rozrobioną w wodzie lub zasmażką, dodać zioła i pieprz, dusić jeszcze chwilę, 5. podawać z kaszą lub ziemniakami i surówką, smacznego