Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dobre i treściwe danie, można wykorzystać wołowinę lub mięso wieprzowe
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 127
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 587
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 127
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 587
Składniki
1. mięso pokroić w kostkę, obsmażyć partiami na oleju, przełożyć do garnka, zalać gorącą wodą, posolić, dodać liść laurowy, dusić na małym ogniu, 2. cebulę pokroić, podsmażyć, dodać paprykę w proszku, jeszcze chwilkę trzymać na ogniu, dodać do mięsa, 3. pieczarki pokroić, poddusić, paprykę pokroić, gdy już mięso będzie dosyć miękkie, dodać pieczarki i paprykę, oraz koncentrat pomidorowy, 4. zaprawić mąką rozrobioną w wodzie lub zasmażką, dodać zioła i pieprz, dusić jeszcze chwilę, 5. podawać z kaszą lub ziemniakami i surówką, smacznego