Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubicie ostre potrawy,taki gulasz będzie świetny i do ziemniaków i do pieczywa. Serdecznie polecam:)
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2651
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20157
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 570
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 759
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7194
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2651
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20157
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 570
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 759
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7194
Składniki
Cebule pokroić w grubszą kostkę i zeszklić. Dodać czosnek pokrojony w talarki i podsmażyć. Umyte i osuszone mięso pokroić w grubą kostkę,dodać do podsmażonej cebuli. Zrumienić ciągle mieszając. Wlać bulion lub wodę około 1 l ,dodać liście laurowe i ziele angielskie. Gotować około godz.do miękkości mięsa. Kiedy mięso jest miękkie dać obie pasty,sól,pieprz i maggi. Mąkę roztrzepać w odrobinie zimnej wody wlać do sosu. Śmietanę zahartować gorącym sosem i dodać do mięsa. Zagotować i doprawić jeszcze do smaku wg.swojego gustu. Smacznego życzę!