Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troszkę inne wydanie gulaszu niż zawsze jadłam. ;)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1911
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6330
Polecam.
Odsłon: 353
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 793
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 356
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1911
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 6330
Polecam.
Odsłon: 353
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 793
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 356
Składniki
Mięso posól i oprósz mąką. Posiekaj cebulę i czosnek. Pieczarki oczyść, przetnij na pół. W garnku rozgrzej olej, wrzuć mięso i cebulę, smaż 4 minuty, obracając w trakcie, dodaj czosnek i pieczarki, smaż 2 minuty. Wlej koncentrat pomidorowy rozprowadzony w 1 litrze wody. Wrzuć 3 ziarna pieprzu czarnego. Przykryj częściowo i gotuj około 1 godziny od czasu do czasu mieszając i w razie potrzeby dolewaj wodę