Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Troszkę inne wydanie gulaszu niż zawsze jadłam. ;)
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44644
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182082
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 237
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44644
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182082
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 237
Składniki
Mięso posól i oprósz mąką. Posiekaj cebulę i czosnek. Pieczarki oczyść, przetnij na pół. W garnku rozgrzej olej, wrzuć mięso i cebulę, smaż 4 minuty, obracając w trakcie, dodaj czosnek i pieczarki, smaż 2 minuty. Wlej koncentrat pomidorowy rozprowadzony w 1 litrze wody. Wrzuć 3 ziarna pieprzu czarnego. Przykryj częściowo i gotuj około 1 godziny od czasu do czasu mieszając i w razie potrzeby dolewaj wodę