Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste danie, które można podać w różnych odsłonach : z kaszą, ryżem, ziemniakami, chlebem.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 788
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Składniki
Mięso umyj, obierz z błon i pokrój w kostkę.
Pieczarki umyj i drobno pokrój, cebulę obierz i pokrój w kostkę.
Na rozgrzanym oleju obsmaż mięso. Dodaj cebulę i pieczarki. Przesmaż wszystko razem.
Dodaj bulion, liść laurowy, ziele angielskie, liść lubczyku, paprykę wędzoną, sól, pieprz, przyprawę w płynie. Gotuj 40 minut.
Na koniec dodaj śmietanę. Podaj z kaszą, ryżem, ziemniakami lub chlebem. Smacznego :)