Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, proste danie, które można podać w różnych odsłonach : z kaszą, ryżem, ziemniakami, chlebem.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1389
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1290
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 305
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1389
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1290
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 305
Składniki
Mięso umyj, obierz z błon i pokrój w kostkę.
Pieczarki umyj i drobno pokrój, cebulę obierz i pokrój w kostkę.
Na rozgrzanym oleju obsmaż mięso. Dodaj cebulę i pieczarki. Przesmaż wszystko razem.
Dodaj bulion, liść laurowy, ziele angielskie, liść lubczyku, paprykę wędzoną, sól, pieprz, przyprawę w płynie. Gotuj 40 minut.
Na koniec dodaj śmietanę. Podaj z kaszą, ryżem, ziemniakami lub chlebem. Smacznego :)