Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 745
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1539
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6064
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8915
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 745
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1539
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6064
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8915
Składniki
Wieprzowinę i wątróbkę opłukać , osuszyć , pokroić w kostkę. Wątróbkę zalać mlekiem i odstawić. Wieprzowinę obtoczyć w kaszy i podsmażyć na oleju najpierw samą , a potem razem z obranymi i posiekaną cebulą i czosnkiem. Przełożyć do garnka , posolić , dodać przyprawy i masło. Dusić pod przykryciem na małym ogniu. Kiedy mięso będzie prawie miękkie ,włożyć wyjętą z mleka wątróbkę. Dusić jeszcze 15 min.