Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 316
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 253
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 175
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 735
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 316
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 253
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 175
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 735
Składniki
Wieprzowinę i wątróbkę opłukać , osuszyć , pokroić w kostkę. Wątróbkę zalać mlekiem i odstawić. Wieprzowinę obtoczyć w kaszy i podsmażyć na oleju najpierw samą , a potem razem z obranymi i posiekaną cebulą i czosnkiem. Przełożyć do garnka , posolić , dodać przyprawy i masło. Dusić pod przykryciem na małym ogniu. Kiedy mięso będzie prawie miękkie ,włożyć wyjętą z mleka wątróbkę. Dusić jeszcze 15 min.