Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam wołowinę pod każdą postacią, najlepsza jest w takiej prostej formie - rosół, gulasz,
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 809
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 144
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2836
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w kostke, obsmażyć na rozgrzanym smalcu, dodać pokrojona w plastry cebulę i czosnek, chwilę dusić z mięsem, przełozyć do garnka, zalac gorącą wodą, dusić na malym ogniu, gdy mieso zmięknie posolic i wlać łyżkę sosu sojowego, 2. mąkę zrumienić na suchej patelni, rozprowadzić wodą, dodać do sosu gdy mięso bedzie prawie miękkie, paprykę umyć, pokroić, dodać do sosu, doprawić solą i pieprzem, dusić jeszcze chwile, smacznego