Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam wołowinę pod każdą postacią, najlepsza jest w takiej prostej formie - rosół, gulasz,
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3336
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1189
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 99
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3336
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1189
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w kostke, obsmażyć na rozgrzanym smalcu, dodać pokrojona w plastry cebulę i czosnek, chwilę dusić z mięsem, przełozyć do garnka, zalac gorącą wodą, dusić na malym ogniu, gdy mieso zmięknie posolic i wlać łyżkę sosu sojowego, 2. mąkę zrumienić na suchej patelni, rozprowadzić wodą, dodać do sosu gdy mięso bedzie prawie miękkie, paprykę umyć, pokroić, dodać do sosu, doprawić solą i pieprzem, dusić jeszcze chwile, smacznego