Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
uwielbiam wołowinę pod każdą postacią, najlepsza jest w takiej prostej formie - rosół, gulasz,
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8250
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1191
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10010
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4585
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 620
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8250
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1191
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10010
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4585
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 620
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w kostke, obsmażyć na rozgrzanym smalcu, dodać pokrojona w plastry cebulę i czosnek, chwilę dusić z mięsem, przełozyć do garnka, zalac gorącą wodą, dusić na malym ogniu, gdy mieso zmięknie posolic i wlać łyżkę sosu sojowego, 2. mąkę zrumienić na suchej patelni, rozprowadzić wodą, dodać do sosu gdy mięso bedzie prawie miękkie, paprykę umyć, pokroić, dodać do sosu, doprawić solą i pieprzem, dusić jeszcze chwile, smacznego