Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i dietetyczny,polecam wypróbować:)
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 359
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 137
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 359
Składniki
Cebulę pokrojoną w piórka usmażyć na maśle,pod koniec dodać czosnek drobno pokrojony. Osobno usmażyć boczniaka pokrojonego w paski,pod koniec dodać pokrojoną paprykę.Zalać bulionem lub wodą,dodać lubczyk i gotować 10min. Dodać podsmażoną cebulę z czosnkiem.Mąkę roztrzepać w odrobinie wody i wlać do gulaszu.Doprawić do smaku papryką,wegetą i pieprzem. Na końcu wlać śmietanę wcześniej zahartowaną sosem. Zagotować. Smacznego życzę!