Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne :) przepraszam za jakosc zdjecia, robione telefonem :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1257
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 626
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1257
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 626
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Składniki
Zoladki oczyscic, pokroic na mniejsze kawalki. marchew i pietruszke w kostke. wszystko wlozyc do garnka, zalac bulionem dodac przyprawy i gotowac. kiedy zoladki beda polmiekkie, dodac pieczarki pokrojone w polplastry i posiekana cebule, gotowac do miekkosci. ugotowany gulasz zagescic maka, dodac natke pietruszki. ja podalam z brazowym ryzem.