Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pożywny i aromatyczny gulasz z dynią i gruszką. Nie może się nie udać, przepis jest prosty i łatwy w przygotowaniu. Można podawać go z ryżem lub makaronem oraz posypać startym żółtym serem.
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 33
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 31
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 31
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19646
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 217
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 33
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 31
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 31
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19646
Klasyczna, domowa pizza z pieczarkami – prosta w przygotowaniu, a zawsze pysz...
Odsłon: 217
Składniki
Mięso na gulasz przełożyć do rondla, podsmażyć na oliwie, aż się przyrumieni. Zalać bulionem i dusić do miękkości. Gruszki i dynię obrać oraz pokroić w kostkę. Na patelni, na łyżce masła, podsmażyć gruszki i dynię przez około 10 minut. Gdy mięso będzie miękkie, dodać do niego owoce, wymieszać i ponownie zagotować. Dodać zahartowaną śmietanę połączoną z mąką. Całość zagotować. Przyprawić solą oraz pieprzem.