Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pożywny i aromatyczny gulasz z dynią i gruszką. Nie może się nie udać, przepis jest prosty i łatwy w przygotowaniu. Można podawać go z ryżem lub makaronem oraz posypać startym żółtym serem.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 82
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 41
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 62
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 82
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 41
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 62
Składniki
Mięso na gulasz przełożyć do rondla, podsmażyć na oliwie, aż się przyrumieni. Zalać bulionem i dusić do miękkości. Gruszki i dynię obrać oraz pokroić w kostkę. Na patelni, na łyżce masła, podsmażyć gruszki i dynię przez około 10 minut. Gdy mięso będzie miękkie, dodać do niego owoce, wymieszać i ponownie zagotować. Dodać zahartowaną śmietanę połączoną z mąką. Całość zagotować. Przyprawić solą oraz pieprzem.