Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W mojej rodzinie często jemy gulasz zrobiony na różne sposoby, ostatnio robiłam z fasolką szparagową i chciałam się Wami podzielić przepisem, bo danie wyszło bardzo smaczne.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11992
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 135
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8796
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155459
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1188
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11992
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 135
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8796
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155459
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1188
Składniki
1. Mięso krojem w kostkę, solę, smażę około 30 minut na rozgrzanym oleju. Doprawiam papryką słodką oraz chili.
2. Czosnek, cebulę obieram, drobno kroję, dodaję do mięsa. Podlewam jedną szklanką wody. 3. Fasolkę szparagową oczyszczam z końcówek, kroję na połówki, brokuł dziele na mniejsze różyczki. Warzywa łączę z mięsem. 4. Następnie dodaję koncentrat pomidorowy, zagęszczam mąką rozrobioną w małej ilości wody. Chwilkę gotuję.
5. Danie gotowe. 6. Smacznego.