Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W mojej rodzinie często jemy gulasz zrobiony na różne sposoby, ostatnio robiłam z fasolką szparagową i chciałam się Wami podzielić przepisem, bo danie wyszło bardzo smaczne.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19349
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13082
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1737
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232199
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19349
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13082
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1737
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232199
Składniki
1. Mięso krojem w kostkę, solę, smażę około 30 minut na rozgrzanym oleju. Doprawiam papryką słodką oraz chili.
2. Czosnek, cebulę obieram, drobno kroję, dodaję do mięsa. Podlewam jedną szklanką wody. 3. Fasolkę szparagową oczyszczam z końcówek, kroję na połówki, brokuł dziele na mniejsze różyczki. Warzywa łączę z mięsem. 4. Następnie dodaję koncentrat pomidorowy, zagęszczam mąką rozrobioną w małej ilości wody. Chwilkę gotuję.
5. Danie gotowe. 6. Smacznego.