Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W mojej rodzinie często jemy gulasz zrobiony na różne sposoby, ostatnio robiłam z fasolką szparagową i chciałam się Wami podzielić przepisem, bo danie wyszło bardzo smaczne.
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 296
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6691
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1241415
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2427
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 416
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 296
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6691
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1241415
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2427
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 416
Składniki
1. Mięso krojem w kostkę, solę, smażę około 30 minut na rozgrzanym oleju. Doprawiam papryką słodką oraz chili.
2. Czosnek, cebulę obieram, drobno kroję, dodaję do mięsa. Podlewam jedną szklanką wody. 3. Fasolkę szparagową oczyszczam z końcówek, kroję na połówki, brokuł dziele na mniejsze różyczki. Warzywa łączę z mięsem. 4. Następnie dodaję koncentrat pomidorowy, zagęszczam mąką rozrobioną w małej ilości wody. Chwilkę gotuję.
5. Danie gotowe. 6. Smacznego.