Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywny i aromatyczny gulasz z grzybami. Nie może się nie udać, przepis jest prosty i łatwy w przygotowaniu. Można podawać go z kaszą, makaronem lub ziemniakami.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 257
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1338
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4198
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1226
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 257
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1338
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 4198
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 1226
Składniki
Umyte, osuszone mięso pokroić w kostkę, oprószyć mąką, usmażyć na oleju, przełożyć do miski. Grzyby pokroić w plastry, usmażyć na maśle, dodać posiekaną cebulę, chwilę smażyć mieszając. Wlać wino, dusić około 5minut, dodać mięso, łyżkę natkę pietruszki, pół łyżeczki tymianku, gałkę, sól, pieprz i całość zalać bulionem. Wymieszać. Dusić na małym ogniu, pod przykryciem, około 30minut, aby mięso było miękkie. W razie potrzeby doprawić.