Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mało pracochłonne, wystarczy wszystko pokroić a reszta sama się robi ;) U siebie często go robię bo rodzince smakuje
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Składniki
Na koniec dodać do smaku paprykę mieloną można dać i słodką i ostrą, pieprz i odrobinę soli - zazwyczaj smak gulaszu po duszeniu jest tak intensywny, że nie zawsze trzeba dodawać soli
W sezonie zamiast koncentratu daję 2-3 pomidory, próbowałam również tych z puszki i też jest ok.
Taki gulasz najlepiej smakuje z ryżem, dzięki dodaniu pieczarek fajnie kompnuje się również z kaszą gryczaną ale z ziamniaczkami jak najbardziej też można podać
Jeżeli wyjdzie za rzadki co czasem się zdarza trzeba dać 1-2 łyżki mąki pszennej w zależności jaką gęstość sosu chcemy uzyskać