Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na szybki gulasz z karkówki. Kluczem do pysznego dania jest duszenie mięsa wraz z przyprawami na wolnym ogniu.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 85
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 42
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 64
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 85
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 42
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 64
Składniki
Cebule posiekaj w piórka.
Karkówkę pokrój w kostkę o wymiarach 1,5 cm. Oprósz solą i pieprzem.
Na patelni rozgrzej łyżkę oleju i podsmaż mięso – tylko do ścięcia się białka.
Do garnka wlej 1 łyżkę oleju i zeszklij cebulę. Następnie dodaj podsmażone mięso, ostrą i słodką paprykę, liście laurowe i ziele angielskie.
Po około 10 minutach wlej bulion. Całość duś do momentu, aż mięso zmięknie, pod sam koniec dodaj koncentrat pomidorowy.